KIMMY JUNE

AT YOUR WEDDING

RECENSIES

HAN & DIANE

"Op 7-9-18 heeft Kim opgetreden op onze bruiloft tijdens de kerkdienst en tijdens de aansluitende borrel. Wauw, wat was dat een succes!! Ten eerste was Kim in de voorbereidingen naar deze dag makkelijk in contact, ze vroeg duidelijk wat wij graag wilden en niets was te gek, ze ging zelfs "out of the box" door een NL nummer voor ons te zingen! Op de bruiloft zong ze prachtig, haar stem is zoo mooi en uniek! Ook bij onze gasten is ze opgevallen, we hebben heel veel super veel leuke reacties ontvangen over haar! Over haar stem, maar ook haar positiviteit en gezelligheid! Wij konden geen betere zangeres wensen!"

IMG_0288.jpg
IMG_0289.jpg

REMCO & JACQUELINE

"Kimmy heeft een prachtige stem en is volledig selfsupporting. Heel prettig contact met haar gehad, echt een aanrader!"

MICHELLE & ANNESOFIE

"Wat is ze goed!! We hebben Kimmy op onze bruiloft uitgenodigd om te komen spelen tijdens onze ceremonie. Kimmy heeft liedjes gespeeld die we zelf (in overleg met haar) hebben gekozen en dit was briljant! Ze heeft een heel prettige, mooie stem en de gitaar is een heel mooie aanvulling. Ze heeft de ceremonie echt aangevuld met haar liedjes. We kregen achteraf heel veel positieve reacties van onze gasten. We kijken met een heel goed gevoel terug op de bijdrage die Kimmy heeft geleverd en zouden haar zeker aanraden!"

TONY & MICHELLE

"Kim heeft op ons trouwfeest twee nummers gezongen voor de openingsdans. Het was voor haar de eerste keer dat er mensen gingen dansen tijdens een optreden. Ze deed het echt fantastisch, het was een heel mooi moment wat we voor geen goud anders hadden willen doen. Elke keer als we rollercoaster van Danny Vera horen zijn we weer even terug bij dat moment."

BART & KIM

"Kimmy June heeft op onze bruiloft tijdens de ceremonie gezongen en wat was dat fantastisch! Kim heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en mede onze ceremonie onvergetelijk gemaakt! Dankzei Kim was onze ceremonie compleet! Bedankt lieve Kim ga zo door met je fantastische stem!"