top of page
2_edited.png

"YOUR SONG", LIVE ON YOUR DAY

You’re getting married! Congratulations on your upcoming wedding.

Of course, that should include beautiful music.  Have you already thought about your ceremony, toast or opening dance of making it even more special by means of live music?

I can help you with this! 

Every couple has a song that characterizes them, that bring back beautiful memories or gives them a warm feeling. Imagine this particular song being played during your wedding ceremony. 

I would be happy to make a suitable offer for you.

LIVEMUZIEK TIJDENS DE HUWELIJKSCEREMONIE

Livemuziek raakt je, diep in het hart. Het is zoveel magischer dan het afspelen van een CD of Spotifylijst. De sfeer en energie tijdens de ceremonie is onbeschrijfelijk. Inmiddels heb ik het genoegen gehad om aardig wat ceremonies van livemuziek te voorzien (dus ik mag het zeggen haha) en telkens weer of het nu binnen of buiten was, ontstaat een gevoel van verbinding en echtheid. 

MAATWERK

Jullie bepalen wanneer de nummers gespeeld worden. De meeste bruidsparen kiezen drie liedjes. Een bij binnenkomst van de bruid/bruidegom, tijdens het tekenen en bij de uitloop van het bruidspaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat bijvoorbeeld het tekenen van de aktes langer duurt. In dat geval zal ik het liedje ter plekke verlengen, zodat er geen stiltes zullen vallen en iedereen rustig kan ondertekenen. 

Kopie van Beige Aesthetic Costumer Testimonial Instagram Story_edited.png
Kopie van Beige Aesthetic Costumer Testimonial Instagram Story_edited.jpg

LIVEMUZIEK TIJDENS DE BORREL/RECEPTIE

Na de ceremonie nog een aansluitende receptie of borrel? Samen met mijn gitaar zorg ik voor romantische achtergrondmuziek. Zo kunnen jullie tijdens het smullen van jullie heerlijke bruidstaart of diner genieten van een set vol met liefdesliedjes. 

GELUID

Of ik tijdens de ceremonie versterkt speel is afhankelijk van de locatie, de akoestiek en of de ceremonie buiten of binnen plaats zal vinden. Ik maak gebruik van een kleine Bose S1 Pro box. 

OFFERTE

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je mij mailen of maak gebruik van het contactformulier

Zonder titel (Facebook-omslagfoto)_edited.jpg

KIMMY JUNE AT YOUR WEDDING PLAYLIST

Nog geen idee welk nummer bij jullie past? De KJAYW-afspeellijst wordt na elke bruiloft aangevuld. Neem een kijkje! Het kiezen van het juiste liedjes is net zo simpel als het kiezen van de juiste trouwjurk - 

Je voelt het aan alles.

Kopie van Beige Aesthetic Costumer Testimonial Instagram Story (1).png

Verzoeknummers zijn altijd welkom. Normaalgesproken kiezen bruidsparen twee nummers zelf en de rest kan uit de KJAYW-afspeellijst worden gekozen. Hieronder een kleine impressie van hoe ik klink.

Grow Old With Me - Sunny Sweeney (Cover by Kimmy June) Sunny Sweeney
00:00 / 03:20
I Loved Her First - Heartland (Cover by Kimmy June) Heartland
00:00 / 02:45
Always Remember Us This Way - Lady Gaga (Cover by Kimmy June) Lady Gaga
00:00 / 03:10
Spiegelbeeld - Suzan & Freek (Cover by Kimmy June) Suzan & Freek
00:00 / 02:35
Can't Help Falling in Love - Elvis Presley (Cover by Kimmy June) Elvis Presley
00:00 / 03:42
Zonder titel (Facebook-omslagfoto)_edited.jpg