top of page

zo 03 mrt

|

Tilburg

Nashville-style writers round (Angie Flare x Nina Lynn x Kimmy June)

Drie singer-songwriters (Angie Flare, Kimmy June en NinaLynn) halen het concept van een Nashville writers round naar Nederland. https://www.facebook.com/events/1363045015089030/?ref=newsfeed

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

03 mrt 2024, 14:00 – 04 mrt 2024, 16:00

Tilburg, Piusplein 8, 5038 WL Tilburg, Nederland

Over het evenement

Drie singer-songwriters (Angie Flare, Kimmy June en NinaLynn) halen het concept van een Nashville writers round naar Nederland. Dit houdt in dat je met verschillende singer-songwriters op het podium zit, iedereen haar eigen liedjes speelt en we ook met elkaar mee zingen. Hieromheen vertellen we meer over wat een Nashville songwriters round inhoudt, en nemen we het publiek ook mee in de verhalen van onze liedjes.

"Je ziet momenteel meer van dit soort concepten in Nederland verschijnen, Wat onze writers round zo speciaal maakt is onze insteek: het is duidelijk te merken dat wij friends first zijn, en daardoor word je meegenomen in het plezier dat we met elkaar hebben op het podium. Ook valt het ons op dat er tussen vrouwen in de muziekindustrie vaak een gevoel van concurrentie bestaat. Met dit initiatief willen wij ook hier een antwoord op geven en juist laten zien dat wanneer je je krachten bundelt, je iets prachtigs krijgt dat als geheel nog weer veel sterker en mooier is dan als je het alleen zou doen."

Hieronder kun je de korte bio’s lezen:

Kimmy June Singer-songwriter Kimmy June vond al vroeg haar liefde voor countrymuziek. Haar stem en haar songs hebben dan ook een sound en frasering die on-Nederlands is en naadloos aansluit bij de sound die we kennen uit Nashville, de bakermat van de countrymuziek. In 2023 gooide ze hoge ogen in The Voice Of Germany.

NinaLynn NinaLynn maakt Americana in de breedste zin van het woord. Ze is een veelbelovende, ontwapende singer-songwriter met een stem die je naar andere werelden transporteert. Ze werd door de Heaven ‘on-Nederlands goed’ genoemd, en New Folk Sounds noemde haar al ‘de nieuwe Nederlandse country-belofte’. Afgelopen oktober deed ze mee aan een singer-songwriter wedstrijd in Sofia en behaalde daar de tweede plaats.

Angie Flare Zangeres en songwriter Angie Flare laat ons zien dat ‘great things come in small packages’. Haar aanstekelijke country pop/rock songs zetten je achter het stuur van een oude Mustang over de uitgestrekte wegen van de Amerikaanse Westkust bij zonsondergang. Een eenvoudig gevoel van vrijheid dat je vleugels geeft en daarna stevig met beide benen op de grond zet. Haar song 'Exit to LA' won in 2023 een FairPlay Country Music Award voor 'Song of the year, all genre, female'.

Deel dit evenement

bottom of page